Social Media Beheer

Socialmeds staat centraal in de online presence van jouw merk op social media. Wij posten aantrekkelijke content en reageren op vragen.

Social Media Community Management

Tegenwoordig is een merk meer dan een naam of symbool. Een merk is een relatie met potentiële consumenten en die relatie speelt zich steeds vaker online af. Social media, blogs, fora vormen een verzameling gemeenschappen die de merkervaring enorm kunnen verstevigen. Community management van SocialMeds helpt u om het overzicht te houden in de online wereld. Uw online aanwezigheid is immers constant, 24 uur lang, het hele jaar door. Consistentie is belangrijk anders verslapt de aandacht van de gebruiker. Fouten in de communicatie kunnen genadeloos worden afgestraft. Maar hoe houdt u overzicht over al deze kanalen?

De rust die een community manager geeft

Een social media community manager van SocialMeds is ervaren, weet wat online speelt en beschikt over een uitstekend taalgevoel. Facebook, Twitter, Pinterest kennen geen geheimen voor de community manager. Bovendien zijn wij bij SocialMeds altijd op zoek naar kanalen die engagement op vernieuwende wijze kunnen verhogen. Wat vandaag populair is kan morgen immers zijn vervangen door een nieuw verhaal.

Een vloeiend verhaal

SocialMeds gelooft niet in automatische berichten maar in authentieke communicatie. Een goede community manager plaatst proactief berichten, schrijft blogs, deelt interessante of leuke weetjes die passen bij het merk, gaat op correcte wijze de dialoog aan en probeert op organische wijze mensen te betrekken bij een merk. Door gebruikers te betrekken in het verhaal van uw merk verhoogt u de bekendheid en uiteindelijk de conversie naar aanschaf van het product. Efficiëntie en creativiteit zijn de twee pijlers van social media community management waarmee SocialMeds elk merk versterkt.

Benieuwd wat Socialmeds kan doen voor u?

0
Likes
0
Volgers
0
Reacties

Socialmeds

Jong, creatief en enthousiast. Met veel plezier werken wij hard voor vele mooie merken in Nederland.

Neem contact op!